Palveluja Pihtiputaalla, Viitasaarella, Kinnulassa ja Kivijärvellä

Löydettävyys

Näillä meidän pienillä paikkakunnillamme, jossa välimatkat voivat olla pitkiä, yhä enemmän ihmiset hakevat tietoa yritysten tarjoamista palveluista, internetistä.

Onko sinulla jo käytössäsi google yritysprofiili ja löytyykö palvelusi toimintaasi liittyvillä hakusanoilla?

Ei voi luottaa, että esimerkiksi lomalaiset kuulisivat palveluistasi puskaradion kautta. Myös monet paikalliset hakevat lisätietoa esimerkiksi aukioloajoista ja palveluistasi juuri netin kautta.

Muutamilla perustoimenpiteillä pääsee jo hyvään vauhtiin yrityksesi näkyvyydessä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme parantaa yrityksesi löydettävyyttä.

Nettisivut

Kaiken kokoiset yritykset tarvitsevat nykyaikana kotisivut. Se on kohde, josta asiakkaat etsivät sinusta lisätietoa.

Moni palveluistasi kiinnostunut ei ole valmis ostamaan ennen kuin on varmistunut siitä, että tekee oikean päätöksen. Jos tietoa on niukasti saatavilla tai se on epämääräistä, kääntyy ostaja muualle.

Omalla domainillasi varustettu nettisivu ja sähköposti, osoittaa auktoriteettiasi ja herättää luottamusta. Se viestii asiakkaalle, että olet luotettava lähde, josta hän voi etsiä ratkaisua tarpeeseensa.

Näistä syistä pienetkään yritykset eivät voi skipata sivun hankintaa, mutta sen ei tarvitse silti olla toimintaasi nähden kohtuuttoman kallista.

Toimin Pihtiputaalta

Olen Valtteri Karjalainen, ja toimin Pihtiputaalta naapuri paikkakunnille tarjoten kokonaisvaltaista yritysten digitaalisen sisällön ja markkinoinnin palveluja.

Koska olen paikallinen yrittäjä, voin tarjota sinulle yksilöityä palvelua, jossa otamme huomioon tarpeesi ja tavoitteesi. Paikallisuudesta on myös hyötyä, että tunnen alueen markkinoita, voimme tavata henkilökohtaisesti ja voin ottaa laadukkaita kuvia yrityksesi toimipisteestä.


Ota yhteyttä

Digi Julkisivu?

Mitä yhteistä on näyteikkunoilla ja nettisivuilla? Tutustu konseptiini.


Lue Lisää